Posted in Uncategorized

Charmen med småorter

Idag kom det in en söt liten tant på firman med ett storjobb. Hon ville laga ett litet glas i en lykta. Och när hon ändå var där så tänkte hon att hon kunde passa på att fråga pappa om han köpt hus i Fors. Hon bodde nämligen där. Hon hade även nämligen läst i tidningen att en Thuré köpt huset.

Pappa berättade att det var hans dotter som köpt det. Efter en redogörelse över allt som ska göras med huset så utbrast damen att hon aldrig varit in i huset. Det är inte ofta, men just i sådana lägen så uppskattar jag att pappa har nedsatt hörsel. Alltså grannsamverkan är ju fint, men vi behöver inte goes grannsamverkan 2000 procent.

Sen på kvällen när jag satt hos mamma och pappa och käka så knackade en gubbe på dörren. Han hade skrivit en bok om Fors. Han hade också sett att jag köpt huset i tidningen. En gång i tiden var jag rätt stor bloggare, men undra om jag inte är mer kändis just nu. I alla fall ålderspannet 65-80 år som läser fastighetsförsäljningar i tidningen.

Mysigt att läsa historien om Nederbyn Norra. Det har tydligen varit dubbelbröllop där. Bröllop är när två personer som tycker om varandra ingår äktenskap. (Tänkte förklara det för läsare som inte verkar veta vad det är, typ Fredrik).

20131112-211635.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s