Posted in Uncategorized

Dagen före och efter dopparedagen

Igår blev jag kärring. 30 år. Jag stängde av mobilen. Ville inte bli firad. Pappa var helt säker på att jag blivit kidnappad. Ni vet pappa tror att glasmästardöttrar är heta på kidnappsmarknaden. “du får tillbaka din dotter om vi får ett växthus”. En skada man får när man ser för mycket Beck.

Hade jättefin dag. Fredrik lagade mig exklusiv mat som han kallade ankjäveln.

20140209-184016.jpg

Ni vet han är lite som ett högstadiebarn. Gör något jättefint, men är rädd att tappa sin coolhetsfaktor och måste då kompensera det med ett coolt namn.

Fick en kitchenaid av mamma och pappa. Alla kvinnor i min släkt är sjukt husliga, men sen när jag gjordes var det som att alla husliga gener var slut och jag har gått omkring som ett svart får. Men nu är det slut med det. Nu blir det chokladbollar och hembakat bröd twentiefourseven (är engelska och betyder typ hela tiden).

20140209-184530.jpg

Har även förberett Nederbyn för dopparedagen imorgon. Gjutningsdags. Placerat lite plastkoner under armeringen och laddat lite mentalt. Imorgon smäller det. Imorgon kommer jag shoppa betong för säkert drygt hundratusen så sen lär jag väl klippa kontokortet ett tag.

20140209-184853.jpg

Advertisements

One thought on “Dagen före och efter dopparedagen

  1. Haha ankjäveln ser god ut. Det är trevligt det där med sambos som lagar mat åt en. Speciellt om man som vi är svarta får i huslighetsflocken. Inte för att du är det. Längre. Chockladbollarna ser också smarriga ut 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s