Posted in Uncategorized

Renoveringstress

Jag känner mig stressad. Stressad över att liten bebis är på väg och att allt inte är färdigt. Har listor i huvudet som nöter över allt som bör fixas.

En lista handlar mer om inköp inför bebis som bilbarnstol, amningsbh mm

En lista handlar om att färdigställa hallen. Dels vad som måste göras mer praktiskt som att tapetsera, regla upp för hallskåpet, sätta upp väggkjol som Fredriks brorsa så smart benämnde det. Det är frustrerande att inte kunna bära och så som vanligt för att få jobbet att flyta. Det stressar upp än ännu mer. Sedan handlar det om att köpa allt det som gör att det praktiska blir av.

IMG_5328

IMG_5330

De flesta rum är mer eller mindre färdigrenoverade förutom hallen. Det är bara vi som är slöa att möblera och införskaffa möbler.

Så det finns givetvis listor för det med som nöter i huvudet. Matsalen ska få ett egetbyggt bord av gamla golvplankor. Vi får aldrig arslet ur att börja med det. Där krävs lite hjälp av plåtslagare så vore great att få projektet i rullning. Till det ska vi köpa lite olika stolar som finns med på listan. Har en vision att ha det klart när bebisbesökare kommer. Att fika i matsalen. Det vore nåt det.

Vi ville vänta möbleringen av vardagsrummet tills dörren var på plats. Det är den nu, men vi har ändå inte kommit framåt. Vi ska köpa ny soffa. Vore skönt att få den innan bebis, men det är nog kört nu. Leveranstiden är längre på soffa än bebis. Jag blev lite sugen på en brun skinnsoffa. Se inspirationsbild snodd från H&M.

IMG_5317

Finns säkerligen andra saker att vara stressad över, men min hjärna hade fullt där.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s