Posted in Tak

Regla har vi fått för våra synder

Vi har fått världens finaste son för allt bra vi gjort. Sedan har vi fått takregling för allt ont vi gjort. Fy helvete vilken tid det tar. Idag har Fredrik gått och klossat upp hela taket. Synd att man befinner sig så högt upp när man reglar tak, för då är man ju så nära han där Gud och har han hört alla hans svordomar så lär han inte komma till himlen. Och med tanke på den bondbränna han skaffat sig så lär han inte komma in till stan heller. Så han blir väl kvar i byn och reglar andra sidan av taket när det är dags för nu är vi äntligen färdiga med ena sidan regling. 

I helgen kommer vi isolera och täcka med råspont den sidan som är färdigreglad. Halleluja! Fredrik och pappa har tjuvstartat lite. Fredrik har lurat hit sina bröder i helgen så vi kan forcera och snabbt få tätt över isoleringen. Han har lockat med öl. Så jäkla lättlurade 😉

   
Häromdagen satt jag och Fredrik och pratade. Fredrik frågade vad jag längtade mest efter med huset. Och det är känslan i höst när vi är fullt klara med tak och fasad och man kan kura in sig inför vintern och känna sig preppad för kyla och storm. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s