Posted in Uncategorized

Fortsatt takläggning och gammel-Elis

  
Vi börjar närma oss slutet på takläggningen och det skulle vara så skönt att sätta punkt. Fredrik har visat sig ha talang för det här med att lägga enkupigt som inte är helt lätt att få rakt. 

I övrigt väntar vi på snickare som ska hjälpa oss panela. Vi ska isolera lite innan, men det är typ Max 2 dagars arbete. Det som däremot är ett orosmoln är det timmer som är dåligt som vi måste byta ut. Men det fixar världens bästa pappa. 

I övrigt har fina grannar kommit förbi med present till Elis.  

 
De äger åkern som går längs med grusvägen ner till oss och de berättade något magiskt. Den åkern kallas Elis åker. Det har nämligen bott en Elis i vårt hus som brukat gården. Lite läskigt, men fantastiskt! 

I övrigt kämpar vi på. Vår lilla Elis går ej upp som han ska. Det känns väldigt jobbigt. Barn svälter inte i Sverige, men det är väldigt lätt att känna sig otillräcklig som mamma när man inte kan “föda” sitt barn. Så just nu försöker jag tänka bort husrenoveringsstress. Prio ett är att Elis får upp vikten enligt sin kurva igen. Konstigt att när jag rasade 30 kilo i vikt på väldigt kort tid så mådde Elis bra. Nu när jag går upp igen så får han inte i sig det han ska. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s