Posted in Uncategorized

I skuggan av småbarnslivet

Jag har alltid längtat så otroligt mycket efter barn och Elis har knockat oss fullständigt. Och då syftar jag inte enbart på hans charm utan även hans sömnbehov och förmåga att rita på golvet. Det livspussel vi bygger med denna kavata lilla kille tror jag kan intressera andra.

 Jag har den senaste tiden känt en längtan till att få tid att skriva. Känns nästan läskigt att skriva, men från och med nu ska denna blogg även skildra vår vardag som inte bara innefattar renovering. Läskigt eftersom tid är en bristvara och att detta tillkännagivande förmodligen blir en osanning. Det kommer landa i oskrivna inlägg som landar i den del av hjärnan där det dåliga samvetet lagras. Samma del där 12 månaders oblivna träningspass ligger. 

Vill inget hellre än att bli klar med huset, men det känns så tråkigt på något vis att skriva om reglingen och två tum två. Har liksom dragit alla roliga bygganekdoter. 

Men för er som verkligen vill veta så har vi rörmokare i huset i veckan och övervåningen har blivit luftigare på det vis att vi har gjort hål från sovrummet till walk-in-Closet. Kul! Mindre luftigt är Fredriks näsa. Han har bihåleinflammation. Och är jättedålig. Men det är ju tur att han orkar ta hand om Kelis.


Vi har också anlitat snickare för att få klar trappen till altanen. Pengarna kommer springa iväg men vi har räknat på det och eftersom vi harrenoverat så mkt själva och under lång tid så har vi hunnit arbeta in en hel del pengar som gått åt. Så vi ligger bra i förhållande till budget. (Vi har inte haft någon budget, så det är faktiskt helt sant att vi ligger i fas). Hur fungerar det tänker ni? Svar på det! Vad tror ni? En smålänning och en snålis. En socialbidragstagare bränner säkert mer pengar. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s