Posted in Uncategorized

Bokslut vecka fem

Imorse låg vi hela familjen och tittade igenom bloggen och insåg hur himla mycket vi gjort. Och insåg vad mysigt det är att dokumentera framfarten med huset. 

Så nu när vi kliver in i vecka 6. Så kan vi konstatera. Att rörmokaren varit här. 


Det vill säga. Nu kan vi regla golvet till blivande badrummet. När det är gjort så kan de komma igen och dra slangar för golvvärmen. 

Vad som mer har hänt är att alla rum är väggreglade förutom badrummet och min walk-in-closet. Samt väggen där trappen kommer upp. 


Pappa har haft ångest, legat vaken på nätterna men tillslut samlat mod att kapa upp dörrhål från vårt sovrum till varsin walk-in-closet. Huset har inte rasat ihop än så det verkar ha gått vägen. Eftersom det var 2 veckor sen han gjorde det. 

I ungefär tre månader har jag tänkt gå upp när Elis somnat och rengöra taket i vårt rum samt Elis rum så vi kan måla de. Igår hände det. Jag bearbetade 5 takskivor. Som att borsta tänderna på hela Sveriges befolkning. 


I övrigt är det mycket beslut. Vi har iaf utan separation kommit fram till kakel/klinkers i badrummet. Det blir snyggt men det blir väl rätt safe. Milanogrått. 

Så här pigg var Junior efter besök på Colorama för att kolla klinkers. 


Ett annat stort beslut nu är golv. Parkett, tarkett, trägolv. Vitt vet vi i alla fall. Ljust ska det vara. För helskotta så trött man är nu av mörkret. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s